PARDOSELI DIN BETON ELICOPTERIZAT

Sistemele de pardoseli industriale epoxidice pot fi folosite pentru amenajare de:
- Locatii industriale cu cerinte ridicate de rezistenta chimica: fabricarea si depozitarea produselor alimentare sau chimice;
- Locatii comerciale: hale, expozitii, magazine, sali de conferinte, etc.;
- Spatii publice: spitale, cabinete medicale, restaurante, scoli, librarii, birouri etc.

Pardoseli epoxidice - tehnologie, pe baza de rasini epoxidice si filere pe baza de nisip de cuart, ce confera unei pardoseli astfel create proprietati mecanice si chimice excelente.
Rasinile epoxidice se aplica pe substraturi de beton vechi, dupa pregatirea in prealabil a suprafetei (slefuirea betonului pentru indepartarea stratului murdar, patat sau deteriorat; repararea zonelor grav deteriorate cu mortare speciale) cat si pe substraturi de beton nou turnat (dupa maturizarea lor - 28 zile).
Conditiile de aplicare a rasinii epoxidice: existenta unei protectii hidroizolante sub placa de beton si umiditatea interioara a betonului sub 5%.
Beneficiile pardoselilor epoxidice constau in folosinta universala, proprietati chimice si mecanice deosebite precum si aplicarea usoara si rapida a acesteia. Aplicarea, se efectueaza practic, in 4 pasi esentiali:
-Executarea substratului de aplicare: turnarea unei platforme de beton si sclivisirea ei; dupa maturizarea substratului - 28 zile
-Aplicare amorsei - puntii de legatura;
-Aplicarea stratului de sustinere;
-Aplicarea stratului final de sigilarearea - sigilantul.

Rezultatul este o pardoseala ce nu genereaza praf si este rezistenta la penetrarea cu apa, uleiuri sau grasimi.